Idas Morfar


Först vill jag bara säga att som alla andra historier här så har jag bara hittat på denna ur min fantasi. Jag har aldrig haft sådana här tankar om någon i min närhet och inte heller om någon som varit så gammal. Det här är helt enkelt bara en fantasi som jag gillar i just fantasin. Jag skrev även den som heter ”sista sommarlovet” som också finns här men det är också bara en fantasinovell även om den beskriver en sexberättelse med två unga istället. Jag skulle aldrig göra det som beskrivs varken i denna eller i ”sista sommarlovet” och det har som sagt aldrig hänt mig.

Ni kan väl skriva vad ni tycker om dom eller om jag ska sluta skriva.

Kram// Emilia.

Idas Morfar del 1.

Ida hade alltid tyckt om att vara hos morfar Åke. Han hade alltid tid för henne och han gjorde alltid så mycket roliga saker med henne. Sedan mormor dog så har Åke dessutom mer och mer känt sig ensam och behöver sällskapet för att inte deppa för mycket och Ida som alltid varit hans lilla solstråle betyder så mycket för honom.

Hennes pappa driver släktgården med jordbruk, skog och kor och mamma har fullt upp med att serva pappa med mat, ta hand om hela hushållet och att skjutsa hennes två äldre syskon hit och dit jämt. Det var väl nackdelen med att bo på en bondgård en bit utanför stan att man alltid behöver skjuts för att ta sig någonstans. Som minsting så är det skönt för Ida att har sin morfar så nära och att kunna gå rätt över gräsmattan, genom grinden i den täta syrenhäcken och in till gårdshuset där morfar bor.

Åke brukar alltid låta Ida bestämma vad dom skall äta och hon får alltid se på vilka tv-program hon vill. Hemma är det alltid bråk om vad man ska äta eller titta på och det är alltid Ida som får ge sig så det är skönt att vara hos morfar och bli bortskämd. Det känns skönt för Ida att ha någonstans att vara där hon alltid har sällskap och får all uppmärksamhet. Hon sover gärna över hos morfar för att få bli behandlad som en prinsessa för ett tag…

På baksidan har Åke byggt en sån där badtunna alltid är fylld med vatten så att Ida kan leka och bada i. fast nu på vintern måste man elda i flera timmar för att det ska bli varmt i den.

– Hallå morfar! Ropar Ida när hon kommer innanför dörren och som vanligt kastar sin jacka, väska och skor i en hög på golvet.

– Hej min solstråle, säger morfar när Ida kommer in i köket.

– Vad gör du?

– Jag tror visst jag slumrade till lite här på kökssoffan… är du redan här?

– Ja jag mådde inte riktigt bra så jag tog en tidigare buss idag.

– Men lilla hjärtat är du sjuk?

– Nej jag kände mig bara lite hängig.

Morfar som låg på soffan satte sig upp och sträckte på armarna. Han hade bara morgonrock på sig så Ida förstod att han som vanligt badat i tunnan efter lunchen.

– Har du badat morfar?

– Ja jag badade en timme idag. Det var så skönt att sitta i det varma vattnet när det är minusgrader ute.

– Är tunnan varm fortfarande? Får jag bada? Kan vi göra det innan vi äter?

– Det kanske inte är så bra om du inte känner dig riktigt bra, det kanske är bättre att vi bäddar ner dig.

– Men snälla, jag tror bara jag behöver slappna av lite och nåt att äta.

– Jo det kan vi väl, vad vill du ha att äta idag då Ida lilla?

– Kan vi inte göra stuvade makaroner och köttbullar?

– Ja se köttbullar jag har jag inga men lite falukorv kanske vi kan få fram.

Morfar gick fram till frysen och tog fram en bit frusen falukorv och la på diskbänken. Det började bli mörkt ute och morfar tyckte det var lika bra att hoppa i tunnan på en gång. Ida tog med sig sin ryggsäck och gick in i morfars sovrum för att klä av sig. Idas favoritfärg är lila och idag hade hon på sig sin lila favorittröja som hon slängde på stolen bredvid sängen och drog sedan av sig de svarta tightsen, de svarta strumporna och sina lila stringtrosor och la dem på stolen. Bh hade hon ingen idag. I spegeln ser hon sin nakna kropp och suckar. Hennes kompisar har nog lite mer former ändå. Trots att Ida fått sin mens för över ett år sedan så har hon knappt fått något hår där nere och brösten ryms exakt i hennes små händer… nåja, tänker hon, alla säger i alla fall att jag är söt. Det rödbruna håret sitter i en hästsvans och hon tar bort snodden och låter håret falla ut.

Hon plockade upp sin handduk ur ryggsäcken som hon lindade in sig i och gick ut till morfar.

Att vara naken är inget som inför andra är inget som Ida gillar sen hon fått lite kvinnligare former, men med morfar tänker hon inte ens på det. Visst har hon hört lite om sex å sånt av sina äldre systrar och hon vet att även hennes kompisar onanerar och så… Ida smeker sig lite ibland också med det är mest av nyfikenhet och hon har aldrig fått orgasm. Kevin, en kille i hennes klass, har visat henne och hennes bästa kompis inne på en toalett att han hade stånd en gång på en klasfest men det är den enda erfarenhet hon haft av killar.

Morfar står redan ute på altanen och eldar för fullt i tunnan. Ida tar på sig tofflorna som står innanför dörren och går ut till Åke. Hon slänger handduken på kanten av tunnan och klättrar upp på stegen och hoppar sen med ett plask ner i tunnan. Tunnan är ganska stor och har sittplatser runt halva delen. På den andra halvan sitter eldningsgrunkan och trappen upp ur tunnan. I mitten är det så djupt att om Ida ställer sig där så räcker vattnet precis ovanför brösten. Morfar har lyft i en pall som han ställt på sittbänken i tunnan, annars skulle inte Ida kunna sitta ner utan att få vatten över huvudet.

Hon hoppar upp på pallen och ropar till morfar att hoppa i.

Ida har sett morfar naken sen hon var liten men denna gång kan hon inte låta bli att undra om den där stora, tjocka snoppen kan bli hård precis som Kevins men den tanken försvann lika fort som den kom. Klart den inte kan tänkte hon.

De satt och pratade och skattade och Ida undrade om inte morfar kunde tvätta hennes hår som vanligt. Hon hoppade upp i hans knä som hon alltid gjort och kände hur hans stora grova händer masserade hennes hårbotten så skönt. Hon drömmer sig bort och njuter av att få bli så bortskämd. Hemma får hon nästan ingen uppmärksamhet alls eftersom hon är minst, duktig i skolan och aldrig ställer till med nåt.

– Så nu är jag klar. Nu får du gå upp Ida lilla.

– Åh tack morfar, jag ska bara njuta lite till innan vi går upp.

– Nej det är nog bäst att du går upp nu. Vi måste göra i ordning maten också. Gå in och värm dig och torka dig så kommer jag om en liten stund.

Ida tyckte det var konstigt att morfar fick så bråttom med att hon skulle gå upp. Själv satt han ju kvar. Inne i morfars sovrum kom hon att tänka på att hon känt något som tryckte mot hennes underliv när hon satt i morfars knä. Hon tänkte inte på det då, men nu kom hon på att det måste ju ha varit morfars penis. Och var det inte så att det faktiskt hade känts som om den var större när hon gick upp än när hon satte sig? Nej så kan det ju inte vara, den var ju inte hård som Kevins för den stod ju rakt upp och såg jättehård ut…

För det andra så är ju morfar så gammal att och gamla har ju inte sex å så tänkte hon.

Hon kände sig fortfarande inte riktigt bra och tyckte att hon kände sig lite matt men tänkte att det varma badet och brist på mat säkert var bidragande. Ida tog på sig mormors gamla morgonrock som hänge i garderoben.

När hon kom ut i köket stod morfar och stekte korv. Makaronerna var klara och Åke gjorde klart en tallrik åt Ida så hon kunde börja äta. Snart så var allt som vanligt och de pratade om skolan och om allt möjligt. Ida hjälpte morfar att diska och efter det hjälpte han henne med läxan hon skulle göra under helgen.

Klockan gick fort och snart så började IDOL på tv som Ida ville se. Morfar tyckte att Ida skulle lägga sig eftersom hon inte mådde riktigt bra men när Ida tittade å honom med sina blågröna ögon gav han med sig. Hon lovade att gå och lägga sig efter IDOL och gick därför och borstade tänderna och tog på sig sitt lila nattlinne med vita björnar på. Morfar brukar alltid få bära henne till sängen efter deras tv-kvällar eftersom hon alltid somnade i soffan så det var lika bra att göra sig klar för sängen.

Åke satte sig i köket för att läsa tidningen och tände sin pipa. Det luktade alltid pipa hemma hos honom och Ida tyckte det var mysigt med pipan och morfar luktade alltid piprök. När han kom ut i vardagsrummet var Idol slut för länge sen och Ida låg på mage på en fäll på golvet och sov. Han stod bakom henne och tittade på henne när hon sov så sött. Hon hade en kudde under huvudet och låg med ena benet uppdraget. Han kunde inte undgå att se att Ida som vanligt inte hade några trosor när hon sov. Utan att göra något annat än att titta så kände han hur hans penis nu stod som en tältpinne innanför morgonrocken. Skamsen som han kände sig borde han ju inte titta men han kunde inte låta bli… hon såg så söt ut, bara små nästan osynliga fjun och med lite rosaaktiga, ganska stora utstickande blygdläppar som var lite särade eftersom hon låg med ena benet uppdraget. Åke hade aldrig haft några sexuella tankar om Ida men när han såg det som var så längesen han såg reagerade han oavsett vad han själv ville.

Han började smeka sin nu hårda kuk och kände att det inte behövdes mycket för att komma. Utan att han hann tänka på vad han gjorde så visste han att han var tvungen att spruta och att han ville att det skulle komma på sin sovande solstråle. Han lyfte lite på nattlinnet så att han skulle se hennes underliv bättre och det räckte för att han skulle komma med två stora tjocka spermastrålar. Den första hamnade på mattan bredvid henne men den andra träffade Ida mellan benen och han såg att det mesta av det rann från stjärtskåran ner mot hennes lätt öppnade slida och in i springan.

Åke funderade på vad han hade gjort men samtidigt så var det nåt han längtat så mycket efter. Kanske inte just att Ida skulle vara inblandad men han hade saknat att bli sexuellt upphetsad sen mormor dog för 10 år sedan.

Han visste att det var fel men samtidigt var det bästa som hänt Åke på länge. Det kändes som en befrielse. Han visste att han inte kunde torka bort sperman utan att Ida skulle vakna så han lät det vara kvar. Hon skulle i alla fall aldrig kunna räkna ut vad som hänt. Han satte sig åter i köket och tände sin pipa.

När Ida vaknade var tv:n avstängd men det lös ifrån köket. Hon ställde sig upp och kände sig alldeles yr. Medan hon gick ut till köket känner hon hur något rinner ur hennes slida och ner mellan låren. Hon för ner handen och känner på sitt underliv. Det känns lite klibbigt och hon känner inte igen det. Hon för in ett finger i slidan och förstår att det kletiga kommer därifrån. Hon drar ut fingret och för in det i sin mun… konstigt… hon känner inte igen smaken men det smakade ju inte äckligt så det var säkert inget farligt. Dessutom hade hon fått lite mer flytningar sen hon fått sin mens. Morfar satt och löste korsord. Han kunde inte släppa tanken på det som hänt och han visste att han ville göra om det hur fel det än må vara.

– morfar jag känner mig alldeles yr.

– men lilla vännen, har du feber?

– Jag vet inte, men det snurrar i huvudet.

– det är nog bäst att du tar febern ändå så vi vet, gå och lägg dig så kommer jag in med termometern gumman.

Ida la sig i gästrummet och drog upp täcket över sig. Morfar kom in med en burk vaselin och en gammal glastermometer. Hon hade aldrig sett en sådan och funderade på vad vaselinet var till. Ida tog termometern och stoppade den genast i munnen. Morfar skrattade.

– Men lilla vännen vad gör du? Sa han

– men jag skulle ju ta tempen sa du juh

– ja men den där termometern ska man inte ha i munnen

– nähä! Vart ska man ha den då?

– Jo… hmm… du förstår den stoppar man i rumpan…

– I rumpan? Sa Ida förvånat.

– Ja, vaselinet ska man ha för att det ska gå lättare att föra in termometern där. Om du vill kan jag hjälpa dig, det kan vara lite svårt första gången sa morfar och kom på hur konstigt glad han hade låtit när han sa det.

Ida kände sig lite obekväm men tyckte ändå att det var bra att morfar hjälpte henne och tackade ja till hans erbjudande. Hon skulle bara veta hur glad han var inombords. Han visste att han var tvungen att sköta det snyggt så hon inte skulle bli rädd men han tänkte ta tillfället i akt och utforska lite mer av henne. Han instruerade henne att lägga sig på mage vilket hon snällt gjorde med händerna utefter sidorna.

– nu kommer jag att dra upp ditt nattlinne lite vännen

– okej

– jag doppar termometern i vaselin så det inte ska göra ont när jag för in den

Åke förde med darrande hand upp nattlinnet över rumpan på Ida. Hennes rumpa var så vacker, len och mjuk. Han förklarar att hon måste sära lite på skinkorna för att han skulle kunna se ordentligt. Åke menade ju att hon skulle sära på skinkorna med sina händer men Ida särade istället ordentligt på benen vilket gav samma resultat som Åke ville. Han satt nu på knä bredvid sängen och hade hela hennes underliv väl exponerat för sig och precis som i vardagsrummet låg blygdläpparna svagt särade och han kunde se in i hennes rosa hål. Ida hade borrat ner sitt ansikte i kudden i väntan på penetreringen. Han fick sansa sig lite och förde den kalla knoppen på termometern mot hennes bakre hål, Ida ryckte till av den ovana känslan när den skulle komma in i hennes anus men bet ihop. Åke pressade lite men det gick lite trögt så han drar ut den och för på lite mer vaselin. Andra försöket går lättare men efter ca tre centimeter gnyr Ida att det gör lite ont. Åke förklarar att hon måste slappna av och att han ska försöka föra på mer vaselin. Hon känner hur morfar smörjer in hennes bakre hål med lillfingret. Han masserar öppningen lätt med fingertoppen och hon känner hur hon slappnar av. Nu gör det inte alls ont när morfar för in termometern. Han förklarar att han inte kan se skalan på termometern när den är instoppad så han måste föra ut den en bit emellanåt för att se. Ida vet att morfar kan allt så hon låter honom göra som han sagt. Det gör inget ont alls längre… lite konstigt kanske, men inte ont. Kanske nästan lite skönt.

Åke för termometern sakta in och ut i Idas rumpa. Hon känner att hon får den där härliga känslan i kroppen som hon får när hon onanerar och hon hoppas att inte morfar märker något. Hon vet att hon lätt blir våt i slidan.

Åke känner att han måste sluta innan Ida börjar fundera på hur lång tid det tar. För att hon inte ska se hans nu plågsamma stånd drar han snabbt ut termometern, reser sig och lämnar rummet medan han säger:

– det ser bra ut, du har ingen feber gumman. Försök nu att sova lite

Ida är glad att morfar gick så hon kan fortsätta med den härliga känslan hon fick. Hon ligger kvar på mage och för ner handen till sin mus som är alldeles plaskblöt. Hon har aldrig känt den så våt någon gång.

Hon skäms lite över att ha blivit kåt av att morfar tagit febern på henne men hon vet att hon måste onanera. Hon får ingen orgasm men somnar med ett leende på läpparna.

Åke ligger i sin säng och smeker sitt bultande stånd. Han luktar på termometern och ser bilden av idas underliv i färskt minne. Han får syn på Idas stringtrosor som ligger på stolen bredvid hans säng sen hon bytte om innan badet. Han kan inte låta bli utan för dom till sin näsa, lägger sig ner och fortsätter onanera. Dom luktar inte så mycket, lite kiss, och en svag doft av kvinna. Det behövs inte många minuter innan Åke känner att satsen är på väg och han lägger upp Idas trosor så att han kan spruta i grenen på dem.

Han viker ihop dem som dom var innan och lägger tillbaka dom på stolen och somnar.

Ida vaknar klockan 02:00 med handen fortfarande kvar mellan benen. Hon börjar fundera på varför hon blivit så kåt förut och hon funderar på hur det är att ha sex på riktigt. I tankarna jämför hon Kevins lilla men hårda snopp med bilden av morfars tjocka och ådriga och hon funderar på om det kunde vara så at den blev hård förut i badtunnan men Ida tror inte att hans penis kan bli hård. Den ser ju så gammal och skrynklig ut. Dessutom verkar den ju så stor och tung att det går nog inte. Hon känner att hon blir våt igen av sina tankar men kan inte riktigt förstå varför, men hon vet att hon måste ta reda på om den gamla snoppen fungerar.

Åke ligger vaken och funderar på vad han gjort när han hör de välkända stegen ute i hallen. Ida är väldigt mörkrädd och han vet att hon brukar komma in och lägga sig hos honom när hon blir rädd.

För att slippa komma på nåt att prata om låssas Åke att han sover och Ida öppnar dörren och kryper ner i hans stora varma säng.

– Morfar? Sover du?

Åke svarar inte. Ida undrar om han sover för han snarkar juh inte så hon frågar igen men hon får inget svar. Styrkt av detta lägger hon sin hand på morfars mage och hon hör att han andas tungt. Sakta för hon ner handen längre ner och till sist stannar den utanpå hans pyjamasbyxor ovanför penisen som känns gigantisk i Idas hand. Hur fan ska man kunna få in en sån i sig tänker Ida. Hon tittar på morfar och lyssnar på hans tunga andetag och förstår att han sover så hon för in sin hand under hans byxlinning och lägger den hud mot hud med morfars penis. Snoppen känns ungefär som den ser ut. Stor, grov och ådrig, hon sluter handen runt den och blir väldigt förvånad över hur tung den känns. Men som hon trodde så är den inte hård. Ida bestämmer sig för att hon måste få se den så hon tänder sänglampan och lyfter bort täcket. När hon hade tittat på Kevins penis hade hon sett ollonet men det kunde hon inte se på morfars. Det var massa skrynklig hud över som gjorde att hon inte såg det. Hon tog mod till sig och med handen förde hon ner skinnet på morfars penis och blottade ollonet. Åke visste inte hur länge han skulle kunna låssas sova men lät henne hållas. Just nu hade han ju ändå inge gjort nåt fel eftersom hon trodde att han sov. I handen kände hon hur snoppen blev större och större, och det verkade som om den växte snabbare för varje gång hon drog der skinnet som täckte hans ollon och snart var den fullt erigerad och stod som en tonnårssnopp rakt upp och kändes helt plötsligt inte asså speciellt mjuk. Inte heller behövde hon längre dra ner skinnet för att kunna se ollonet utan det syntes ändå. Ida tyckte snoppen kändes skön att ta på och hon hade många gånger funderat på hur det skulle vara att smeka en. Morfar verkade fortfarande sova så efter ett tag bestämde hon sig för att göra som hon hade sett att dom gör på tv 1000 och smaka på den.

Sakta förde hon in toppen i sin mun och den smakade salt och gott. Hon visste att man skulle suga upp och ner på den så hon försökte så gott hon kunde men det var inte lätt att få in den i munnen. Det blev väl inte så mycket sugande för Ida var rädd att morfar skulle vakna och hon kände att hon rispade med tänderna mot hans kön när hon försökte så det blev mest att hon lät den vara i hennes mun men hon älskade smaken och lekte lite försiktigt med tungan runt ollonet som nu var jättestort och lite blålila.

Med ena handen höll hon ett mjukt men stadigt grepp om penisen och den andra höll hon runt pungen. Hon kände att det började tycka i pungen och hon undrade varför. Åke slogs en kort sekund av tanken att han kanske skulle låssas vrida sig i sömnen och dra sig ur detta men den tanken försvann lika snabbt. Det var ju faktiskt inte hans fel.

Ida funderade på om en sån här gammal gubbe hade sån där sperma som brukade spruta ur penis på film och medan hon tänkte tanken drog pungen ihop sig i hennes ena hand och varm, tjock sperma formligen forsade ur morfars penis och fylle hennes mun. Lite förvånad över hur mycket det kom, men samtidigt så nöjd över att äntligen få veta hur det var att göra det svalde hon och svalde som hon hade sett på film att man skulle göra.

Ida slickade rent morfars penis, slickade upp det som hamnat på hans mage och på hennes händer och drog upp hans pyjamasbyxor igen. Åke låg stilla och hoppades att hon inte skulle märka att han var vaken men hon anade inget. Ida låg och tänkte en stund på om morfar skulle märka något när han vaknade men kom fram till att det skulle han ju inte. Han skulle aldrig tro nåt sånt om henne men hon hade blivit nyfiken på mer…

De vaknade nästan samtidigt av att morfar hostade som han alltid gör på morgonen innan sin första pipa. Hon var glad över att morfar verkade som vanligt. Då hade han inte märkt nåt i alla fall.

– hur mår du min prinsessa, sa morfar.

– Jo jag känner mig lite bättre men ganska varm.

– Tycker du inte vi ska ta febern igen för att kolla ur du mår?

– Jo det kan vi väl göra. Hjälper du mig?

– Ja visst gör jag det min skatt. Jag ska bara hämta termometern och ta ett bloss.

Ida låg kvar i sängen och funderande på det som hände i natt. Hon ville så gärna veta mer om sex och hon funderade på om hon skulle kunna använda morfar som försökskanin utan att han själv fattade det. Åke vankade av och ann i köket och tänkte tillbaka på natten. Han visste att det var så fel men funderade ändå på om han skulle kunna få utforska hur en ung kvinna fungerar utan att Ida skulle bli misstänksam. Han klev in i sovrummet igen och Ida log brett åt honom. Bra tänkte han. Då har hon inte misstänkt något än i alla fall.

– då ska vi se hur det står till idag då hjärtat

– jag lägger mig som igår sa Ida tillmötesgående och satte sig upp i sängen men idag drog hon av sig det lila nattlinnet innan hon vände på sig och la sig på mage och särade villigt på benen.

Åke blev lite paff men fann sig snart och satte sig på sängkanten.

– Kan du inte smörja in mig först lite som du gjorde igår så det inte gör så ont snälla morfar.

– Jo visst kan jag göra det om du vill sa Åke och tog en klick vaselin på lillfingret

Ida kände igen känslan av det kalla vaselinet när det nuddade hennes analöppning. Hon njöt för fulla muggar och kunde inte låta bli att gny lite tyst. Hon visste att hon var tvungen att ta tillfället i akt och försöka få morfar att göra så att hon fick veta mer om sånt här. Han förde in termometern i hennes stjärt och förde den långsamt in och ut.

– Du vet att jag måste göra så här för att kunna se skalan gumman.

– Ja jag vet att den inte syns när den är instoppad svarade hon.

– Gör det ont vännen? Säg till om du vill att vi ska sluta tidigare.

– Nej inte alls morfar, fortsätt du, vi måste ju få veta om jag har feber.

Åke njöt av att föra den kalla termometern in och ut i Idas rumpa. Han hade en perfekt vinkel för att både kunna se hennes rosa analöppning sluta sig runt termometern och hennes svagt rosa blygdläppar. Hans penis var styv igen och Ida kände att hon blev våt av behandlingen.

– Så gumman, du har nog lite feber ändå. Det är nog bäst att du är kvar i sängen idag

– Jaha, ja jag känner mig lite matt, sa Ida och vände på sig ett helt varv så att Åke såg hela hennes nakna kropp

Hon satt upplutad med sina armar och med benen lätt särade mot sin älskade morfar.

– Du har blivit så vacker min lilla skatt

– Tack morfar, men jag är inte så välutvecklad än

– Det gör inget gumman, du har säkert massa killar ändå.

– Nej det har jag inte, killarna i vår skola vill bara ha tjejer som vill ligga med dom på en gång och som har stora bröst sa Ida och kände sig ledsen.

– Men inte ska du vara ledsen stumpan. Det finns säkert massor med killar som gillar dig och som tycker om lite mindre bröst.

– Nej det gör det inte, och titta här, jag har juh knappt nåt hår här nere, sa Ida och särade lite mer på benen och drog sin hand över sitt kön.

Åke trodde han skulle spruta direkt i sina pyjamasbyxor, men hejdade sig och sa med en mogen röst att hon inte skulle oroa sig för det där med håret och att dom flesta killar älskar tjejer utan hår.

Ida blev så glad över de tröstande orden att hon skuttade upp och gränslade morfar där han satt och slängde sina armar runt hans halls. Åke kramade tillbaka och lindade sina grova armar runt henne. Så här hade dom suttit ofta när Ida varit ledsen men hon hade aldrig suttit så naken och det hade aldrig varit något sexuellt över det. För ett ögonblick tänkte han till och med bort att han var kåt och att snoppen var så hård att ollonet hade letat sig ut över byxlinningen. Ida kände ollonet mot sin springa och visste att det här tillfället kanske aldrig skulle komma tillbaka. Det kändes skönt och hon kände sig så trygg. Hon låssades rätta till sin sittställning vilket gjorde att hon gned sitt kön mot hans och nu satt hon med ollonet mellan sina ganska stora blygdläppar. Morfars händer stannade på hennes rygg och han sa:

– Du Ida, det kanske är bäst att vi bäddar ner dig?

– Nej morfar jag vill bara sitta så här en stund.

– Men du… försökte Åke motvilligt.

– Bara en liten stund sa Ida och försökt låta så ledsen som möjligt.

Åke visste inte vad han skulle säga så han lät henne sitta kvar. Sekretet nästan rann ur henne och hon kände att ollonet nu var alldeles halt och det kändes gigantiskt stort där hon satt. Ytligare en gång rättade hon till sin sittställning och pressade sig närmare hans varma kropp med följd av att ollonet nu hamnade mitt för hennes slidmynning som hittills aldrig penetreras av nåt annat än hennes egna fingrar, ett stearinljus och tamponger.

Sakta gled hans ollon lätt längre och längre in i henne och båda kände att detta var det skönaste de båda någonsin varit med om.

– vi borde inte göra det här min solstråle

– Tyst, jag har ju inte sagt att jag inte vill svarade Ida

– Men du det är olagligt

– Vill du inte morfar?

– Jo det vill jag, jag har aldrig någonsin velat det mer än nu, men det är fel.

– Du får bestämma, antingen drar du dig ur mig eller så drar du ner byxorna helt.

Tankarna snurrade i huvudet på Åke men han tog tag i resåren och gungade från sida till sida för att få byxorna under rumpan och ner till knävecken vilket samtidigt resulterade i att hans penis sakta pressade sig in i Ida, ända till botten av hennes grotta. Ida grät av den uppfyllande känslan och Åke undrade om han skulle sluta men hon försäkrade att hon var allt annat än ledsen. Hon hade trott att det skulle göra ont men det gjorde inget ont alls. Det var bara skönt. Hela snoppens längd fick inte plats i henne och hon fattade att hon var tvungen att släppa greppet om morfars hals och röra sig lite upp och ner över penisen för att det skulle bli ännu skönare, vilket hon nu sakta gjorde. Utan ett ljud fortsatte de båda en lång stund innan Ida kände en helt ny känsla som med kraft spred sig i hela kroppen och som formligen sköljde igenom henne som om hon blivit sparkad av en häst. Åke hade samma känsla och med ett doft stön fyllde han hela hennes inre med sin trögflytande sperma. Han föll bakåt på sängen med Ida fortfarande över sig och sittandes på hans stolthet som sakta slaknade djupt inne i henne.

De pratade inte om det som hänt utan de låg så i säkert 10 minuter tills tyngdlagen gjorde att morfars penis ljudlöst gled ur Ida. Det var bara lördag och båda visste att det var mer än ett dygn kvar innan Ida skulle återvända in till sig och då skulle det ta en vecka till innan hon skulle sova över där igen. Det var konstigt men de lyckades utan ansträngning prata på som vanligt under förmiddagen. Ida låg kvar i sängen eftersom hon hade feber och morfar lagade mat och läste för henne som vanligt. De visste att de båda tänkte på det men ingen av dem hade en tanke på att låta detta förstöra deras unika vänskap. Efter lunch var det åter dags för morfars bad och Ida hade ingen tanke på att inte göra honom sällskap som vanligt. Morfar eldade och efter ett par timmar satt de åter igen i tunnan och snön föll över deras huvuden.

De höll varandra i handen under vattnet men tittade inte på varandra, utan pratade som vanligt om allt möjligt. De var inte ute after ett annat förhållande än det de redan hade förutom att de just haft sex. De ville inte kyssas, inte visa kärlek på något anat sätt än just sex. Utan att prata om det förde Ida sin hand till morfars penis, han tittade på henne och hon nickade. De gick in, morfar satte sig i soffan och Ida grenslade honom åter. På samma sätt som innan gled han långsamt in i henne och hon svarade med en lugn, knappt märkbar ritt som slutade i en gemensam orgasm även denna gång. Så kom deras nästan dagliga samlag att se ut för de två under många års tid. De lärde sig att utföra det diskret. Ida bar nästan alltig klänning eller kjol till morfar för att smidigt kunna avlägsna sina trosor och sen fullborda samlagen utan att någon märkte det sittandes i morfars knä. Inget villt knullande, aldrig några kyssar, inget smek, bara sex och en enorm vänskap utan att någonsin prata om det. Varje dag lämnade Ida sina trosor hos morfar för att han skulle ha något att onanera till i sin ensamhet och när hon gick hem tog hon på sig de som hon lämnat där dagen innan.

Morfar älskade att lyssna på hennes erfarenheter med andra killar under åren. Hon viskade i hans öron vad hon vart med om med andra pojkvänner medan hon red honom och det gjorde att han sin ålder till trots alltid höll sig stenhård under deras lek. Ingen hade dock någonsin fått henne att komma förutom morfar, och ingen fyllde henne som han. De visste att det var termometern som hade utlöst den här känslan hos Ida så numer förde alltid morfar in ett pekfinger i Idas stjärt när hon red honom och hon älskade det. Till och med när morfar flyttade in på ålderdomshemmet fortsatte deras lekar. Ida gick dit varje dag efter skolan innan hon gick vidare till kompisar eller pojkvänner. Hon fick ofta glada påpekanden av sina killar över hur gott hon smakade där nere och hur våt hon var när hon kom hem till dem men det är ju inte så konstigt när man är så välsmord.

Idag är Ida 25 år och är lyckligt gift med en underbar man, men sina möten med morfar hade hon kvar tills för en tid sen när morfar lämnade henne för att åter träffa mormor. Båda hennes barn är förstås ledsna över att gammelmorfar är borta men Ida brukar säga till dem att de kan prata med honom genom att titta i en spegel. De har ju hans ögon…

// Emilia


Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s