Tåget Till Madrid

Jag vaknade med ett ryck och det tog några sekunder innan jag förstod vad som skedde. Pulsen var uppe i 180 och såg hur byxorna buktade sig. Tog mig för pannan och kände att jag svettades, kommer inte ihåg vad jag drömt men det var utan tvekan något härligt värmande.

Mitt emot mig i kupén sitter en latinsk kvinna i 25års åldern, på sig har hon tajta stretch jeans, en u-ringad blus och över den en kavaj som sitter som gjutet på hennes vågiga överkropp.

Hon har uppenbarligen uppmärksammat vad jag drömt om då hon ler lite generat och ger mig en förförisk blick. Med ett litet fnitter särar hon på benen, sänker sakta handen och börjar smeka sig själv på ena ljumsken. Känner igen hur kuken reser sig men denna gång är det medvetet, denna gång har jag ett val att hålla tillbaks… men gör det inte. Sitter men stora ögon och låter mig förföras av att se henne smeka sig själv med ena handen och suger på sitt andra pekfinger med munnen som om det vore en klubba. Långsamt rör rör du handen med mjuka rörelser och hennes andetag blir djupare och allt mer flämtande. Smekningarna fortsätter och har vandrat över till hennes fitta, lugnt och försiktigt låter du fingrarna vandra utanpå dina tajta jeans. Du ser hela tiden på mig med en djup kåt blick och du leker med tungan över dina läppar. Det dröjer inte länge förrän hon lättar på byxlinningen och låter vänster hand vandra ner utanpå trosorna, med din andra hand har du knäppt upp kavajen och innanför blusen smeker dig själv över brösten. Hon stänger ögonen, slänger huvudet bakåt och gnyr dovt av upphetsning. För varje sekund som går blir jag mer och mer kåt av att se hur hon rör sig förföriskt när hon leker med sig själv.

Efter en stund reser hon sig upp, tar av sig kavajen, går fram till mig och ställer sig framför mig utan att säga ett ord. Jag sitter bakåtlutad och får se henne dra av sig sina tajta jeans, under dessa blottar sig ett par slanka vältränade lår. Hon tar ett steg fram så hon står över mina knän och tar båda mina händer och lägger dom på hennes mycket släta och mjuk rumpa. Hon sätter sig ner och jag riktigt känner hur fylliga och mjuka hennes skinkor är under mina händer när jag varsamt smeker dem. Hon har lagt sina armar om mig, sakta böjer hon sig framåt och när våra läppar möts i en öm kyss låter jag min ena hand vandra upp längs hennes midja och under hennes tunna blus smeker jag henne över ena brösten. Genom hennes BH känner jag två bröstvårtor som blir hårdare och jag koncentrerar mig på att smeka just där ännu mer. Vi har slutat kyssas och nu flämtar hon i mitt öra meddans hon istället säter sig till höger om mig, knäpper upp mina byxor och drar fram min kuk som är fylld med lust och åtrå. Hon tar ett försiktigt tag och börjar gnida fram och tillbaka… fram och tillbaka. Jag njuter av att känna hennes mjuka rörelser runka av mig men nästan mer upphetsande är att se henne njuta meddans hon fortsätter göra mig sprickfärdig av åtrå.

När hon släpper taget är jag inte långt efter med att hjälpa henne av med blusen som faller till golvet liket en fjäder. Jag vänder mig så vi sitter ansikte mot ansikte, lägger armarna om henne och knäpper upp hennes BH. Hennes mjuka bröst fyller mina kupformade händer, samtidigt känner jag hennes hårda bröstvårtor i handflatorna när jag lite försiktigt börjar leka lite med dom. Känner dess styvhet under mina fingertoppar samtidigt känner jag hennes varma händer innanför tröjan, de rör sig försiktigt över mitt bröst och hennes fingrar känns som sammet mot min hud. Snart åkte tröjan av och inte långt därefter hade hon sett till att t-shirten låg på golvet den också. Jag böjer mig framåt, sluter ögonen och låter min tunga dansa över hennes nacke och hals. Lägger min hand på hennes vänstra innerlår och börjar massera hennes ljumske. Hon lägger sin ena hand över min och flyttar så att jag istället smeker henne utanpå hennes trosor. De är redan fuktiga och ju mer jag gnider ju mer dova stönanden hörs ur hennes strupe. Känner blygdläpparna under mina fingrar samtidigt som jag låter tungan kyssa hennes bröst och slicka bröstvårtorna. Flyttar fingrarna upp för att sakta söka mig neråt igen denna gång hud mot hud. Känner jag för, hennes våta fitta känns varm och mjuk under fingertopparna och försiktigt för jag först ett finger… sedan två. Hon stönar dovt när jag leker med fingrarna i henne och låter tungan dansa över brösten.

Innan nästa orgasm håller hon fast min hand och jag känner hur hennes kropp spänns när den kommer. Hon tar ett flämtande andetag innan hon istället sätter på knä framför mig och drar av mig mina byxor och boxer i ett svep. Hon tar tag i min hårda kuk och leker lite med den innan hon med sin tunga slickar den våt. Hon tar den i munnen och jag känner hur hon leker med tungan över ollonet. Hennes hår är mjukt och lent i mina händer när jag känner att jag är på väg att lägga en sats i hennes mun. ”Herre jävlar” är min enda tanke när jag känner ruset och värmen genom kroppen. Till ett ”mmmm” tar hon satsen i munnen och fortsätter slicka och suga och jag kan inte mer än njuta av hennes behandling.

Efter en stund reser hon sig upp och drar sakta av sig sina trosor och nu står hon där… naken. Hon tar två steg framåt, sätter sig i mitt knä retsamt juckar hon över min kuk meddans hennes vassa tunga möter min i en tungkyss så vass, så lustfylld att jag rös i hela kroppen.

Hon reser sig en aning, tar ett försiktigt tag om min lustfyllda kuk och för den mot hennes våta fitta. Hon sjunker sakta ner över den och jag känner våtheten och värmen i henne. Hon håller armarna om mitt huvud och hennes bröst är i ansiktshöjd då sakteliga börjar rida i ett långsamt tempo för att sakta men säkert öka tempot. Snart rider hon så snabbt att hennes bröst knappt hinner gunga i takt. Jag tar dom i mina händer, kramar dom och låter tungan leka mellan brösten. Hon stönar nu inte dovt längre, hennes lustfyllda flämtanden fyller hela rummet när hon gungar upp och ner över min kuk. Våra svettiga kroppar förenas med varann och jag känner hennes mjuka bröst och hårda bröstvårtor som gnids mot mitt bröst.

Tempot lugnar ner sig och istället sätter hon sig i sätet och jag sätter mig på knä framför henne och lägger hennes vaxade ben över mina axlar. Hennes fitta känns lika varm och är lika våt som förut när jag för in kuken och ser henne njuta. Med ena handen masserar jag hennes klitta, hon blundar och slänger huvudet bakåt och gnyr av åtrå. Jag fortsätter gunga fram och tillbaka, snabbt som långsamt och känner hur hennes kropps spänner sig av åtrå. Hon tar tag om min höft, flämtar till några gånger innan hon vänder sig och vill bli tagen bakifrån. Hennes rumpa är våt och hal och hon stönar högt när jag smiskar den rosenröd. Låter andra handen följa hennes mjuka former längs rygg och nacke. Hon tar mitt pekfinger i munnen och slickar och suger på det meddans jag fortsätter smiska hennes stjärt röd och pumpar med kuken i hennes fitta.

Ett tungt stönande kommer ur min strupe när jag lägger tillslut lägger en sats på hennes skära rumpa och pustar flämtandes ut. Hon vänder sig om och låter säden rinna längs ryggen ner på sätet meddans vi leker med varandras tungor en sista gång innan vi försöker göra oss lite anständiga igen till utseendet. Tio minuter senare stannar tåget i Madrid där vi båda ska av.

Senare på mitt hotell märker jag att hon smugit ner sina trosor i ytterfacket till min bag. Kan inte mer än le när jag känner dom fuktiga trosorna i min hand…


Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s