Tjejkvällen

Det var den 22 December; dan före dan före dopparedan

och min mamma hade bjudit hem sin kusin som hon inte träffat på många år. Eftersom denna kusinen hade man och en dotter som bara var ett år yngre än mig så ville min mamma att jag skulle vara hemma den här kvällen. Lite småbesviken över att inte kunna vara med på filmkvällen hos Cissi stannade jag i alla fall hemma för att umgås med min mammas kusins dotter, Emma. Bara 9 dagar tidigare hade jag förlorat min oskuld med Anton och hade hellre velat ha en syssling av motsatt kön. Om Emma hade varit en Emil istället så hade det kunnat bli en jättetrevlig kväll, men det var väll bara att bita ihop.

Klockan 18.00 fick jag hjälpa min mamma att duka fram fikat och strax därpå ringde det på dörren. Det var första gången jag träffade Emma, men hon visade sig vara en jättesöt tjej; 14år, axellångt blont hår uppsatt i en tofs, gröna ögon, aningen kortare än jag och ganska smal. Hon såg också väldigt trevlig ut. Blyg, men trevlig.

-Julia, gå upp och visa Emma ditt rum. Sa mamma efter fikat och jag gick före Emma upp för trappen. Jag trodde att det skulle bli svårt att umgås med henne; en tjej som inte sagt ett ljud första halvtimman under fikat. Men när vi var ensamma på mitt rum så började hon prata och visade sig vara väldigt lättsam och rolig.

-Vem är det här, är det din kille? Frågade Emma när hon hittade ett kort på Anton som låg på mitt nattduksbord.

-Nej, inte direkt. Svarade jag lite undvikande och log.

-Vadå, knullar ni bara eller? Skrattade Emma och såg frågande på mig med sina gröna ögon. Jag nickade.

-Vi har gjort det en gång i alla fall, på lucia. Svarade jag.

-I år? Emma log ett sött leende och jag nickade till svar.

-Han tog min oskuld. Berättade jag oblygt. Emma log.

-Så nu är du skuld. Skrattade hon. Jag är oskuld.

-Men du är väll bara fjorton? Sa jag med ett leende.

-Ja, det är klart. Men jag är väldigt oerfaren vad det gäller hångel och sånt också. Berättade Emma.

-Det var jag också, innan jag miste oskulden. Eller jag hade hånglat med några och så, men inte mer.

Vi hade nu förflyttat oss till soffan i mitt rum, och satt intill varann och pratade. Emma skämtade mycket, skrattade ett underbart skratt och log ett vackert leende.

-Kan du inte lära mig då? Frågade hon efter en stund.

-Vadå? Att kyssas? Frågade jag förvånat, och hon nickar.

Jag lutar mig fram emot henne och ger henne en lätt kyss på munnen. Hon besvarar snabbt min kyss, med att lätt låta sin tunga snudda vid min. Jag känner hur kåt jag blir och förvånas att jag verkligen tänder på att kyssa en annan tjej. Vi fortsätter länge, och Emma lägger sina armar om mig. Efter en sista lätt puss slutar vi.

-Nå, vad tyckte du? Frågar jag och ler mot Emma.

-Det var mysigt! Säger Emma och skrattar.

-Ska vi fortsätta? Frågar jag hoppfullt och lite blygt.

-Om du vill det. Säger Emma och lutar sig mot mig.

Jag möter henne och mina läppar nuddar återigen vid hennes.

Den här kyssen blir mer passionerad, Emma lärde sig verkligen snabbt. Hon låter sin tunga snudda vid min flera gånger och den här kyssen bli mycket längre. Hon flyttar sina händer från sitt knä till mina bröst och masserar dem. Först blir jag förvånad, men jag låter henne ha sina händer där. Jag kan inte påstå att jag hade något emot det. Jag går nu steget längre och mina händer letar sig innanför hennes tröja, tills dem hittar brösten. Jag trycker in händerna innanför bh:n och mina händer kupar sig runt hennes små välformade bröst. Hon slutar kyssa mig och stönar till när jag försiktigt masserar hennes bröstvårtor mellan tummen och pekfingret. Sedan ser hon mig djupt in i ögonen och ger mig ännu en kyss.

-Du gör mig kåt… Viskar hon och tar av sig sin tröja.

Jag hjälper henne av med bh:n och låter den falla till golvet. Mina läppar sluter sig om hennes vackra små underbara tonårsbröst och hon stönar svagt när jag suger på dem. Min ena hand kramar om hennes ena bröst, medans min tunga leker över hennes andra bröst och bröstvårta. Emma drar av min tröja och knäpper upp min bh. Hon börjar kyssa och smeka mina bröst.

-Mmmmmm, Julia. Viskar Emma och kysser mig.

-Mmm? Svarar jag och höjer blicken för att möta hennes kåta blick. Hon ler lite blygt mot mig.

-Snälla slicka min fitta, du har gjort mig så kåt. Viskar Julia och ger mig en våt kyss.

-Mmm, visst. Svarar jag leende och drar med henne bort till min säng i andra sidan rummet.

Hon drar av sig sin jeanskjol och tar i samma drag av sig sina trosor. Sedan lägger hon sig med särade ben på min säng. Jag lägger mig med ansiktet mot hennes lilla tonårsfitta och börjar sakta smeka den med handen. Emma gnyr till av njutning och stönar lätt när jag fortsätter smeka henne. Hennes orörda fitta är trång, men jag får in två fingrar i henne. Dem glider in lätt i henne, eftersom hon är så våt. Jag pullar henne snabbare och snababre och hon stönar högt. Jag böjer ner ansiktet närmre hennes fitta och låter tunga leka med hennes klitta. Jag slickar långsamt från fitthålet och upp mot klittan, i långa drag. Hon stönar och vrider sig.

-Scccchhh, dem kanske hör oss! Säger jag för att tysta henne, och hon biter sig i läppen. Jag fortsätter slicka henne och det dröjer inte länge förrän hon får orgasm. Jag håller för hennes mun för att våra föräldrar inte ska höra, och när hon slutat skrika tar jag fram min dildo ur byrålådan intill sängen.

-Vad är det?! Neej, den får jag inte in! Säger Emma osäkert, men jag tystar henne med en kyss och lugnar henne genom att säga att jag är försiktig. Jag låder den stora kukformade dildon glida upp och ner i hennes våta fitta och hon börjar stöna igen. På nervägen låter jag den stora saken glida in i hennes lilla fitta och hon stönar till av smärta. Jag smeker hennes klitta samtidigt som jag försiktigt juckar in dildon i henne. Tillslut går den in hela vägen och når enda till botten i hennes lilla fitta.

-Hur känns det? Frågar jag och drar den försiktigt ut nästan hela vägen, och in i henne igen.

-Skönt. Fortsätt. Svarar hon. Jag fortsätter jucka in och ut med dildon tills hon kommer igen.

-Nu är det din tur. Säger Emma med ett leende och beodrar mig att klä av mig. Jag lägger mig på rygg och hon låter dildon glida in i min fitta. Efter några korta drag drar hon ut den och slickar mig istället. Hon stoppar in ett finger i mig och fingerpullar mig tills jag kommer. Sedan lägger hon sig över mig och trycker sin lilla kropp mot min. Hon trycker sin fitta mot min och gnider dem mot varann. Hon lägger sitt ena ben under mitt. Våra fittor pressas mot varann när hon trycker sin mot mig. Hon gnider sin fitta mot min och stönar av njutning. Hon juckar uppåt och gnuggar på så sätt sin våta lilla fitta mot min och snart får vi båda orgasm – samtidigt. Hon faller utmattad ihop över mig.

När hon hämtat sig vill hon bli slickad igen och kvällen går fort. Emma vill prova allt möjligt tänkbart inom tjejsex och jag vill aldrig att kvällen ska ta slut. Jag vet inte hur många orgasmer vi fick, men många var det. Tillslut orkar vi inte mer och ligger intill varann och smeker varanndras bröst.

-Tack, Julia. Ler hon och kysser mig. Jag ler mot henne.

-Tack själv, Emma. Du var en underbar elev.

Emma skrattar och ger mig ännu en kyss.

-Så då kanske jag får komma och ta fler lektioner? Frågar hon skrattande.

-Inte för att du behöver det… Säger jag och ler.

-Men för att jag vill? Frågar hon. Jag nickar till svar.

-Har ni haft roligt i kväll, tjejer? Frågar mamma.

Nu står vi alla i hallen för att säga hejdå.

-Ja, vi har haft jättekul. Eller hur, Emma? Svarar jag och blinkar mot Emma. Emma ler mot mig.

-Absolut. Vi måste hälsa på snart igen. Säger Emma.

Hon ser nu ut som den blyga lilla oskuldsfulla tjejen igen. Samma Emma som bara ett par timmar tidigare. Hennes blå ögon ler mot mig och hon ger mig en sista kram innan dem försvinner ut genom dörren. Att Emma var en sån vild liten tjej kan man inte ana. Men jag VET…


Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s