Objektet För Mina Sexuella Fantasier Brukar Bli Informerade Om Hur Det Ligger Till Och Brukar Alltid Vara Villig Att Förverkliga Mina Drömmar.

Det trevliga med att köpa ut 8

Hon verkade vara så nöjd med att kunna ge mig njutning. Melanie var inte glad åt att hennes andra dotter också blivit indragen. Lisa ställde sig upp och gick för att plocka upp sina underkläder.Jag ställde mig upp och drog undan överkastet från sängen.

– Är det skönt? Hon lyfte på höfterna så att jag kunde dra trosorna över dom sedan lyfte hon benen upp i luften och jag drog dom hela vägen upp och slängde dom sedan åt sidan.Fortsätter hon vara duktig så kanske hon kan få en senare. Melanie se till så att kuken e kladdig.

– Jag kommer snart också.Lisa bytte smidigt ställning så att hon lutade sig framåt istället. Melanie fick fram min kuk och började suga på den. Sanna strök sin moders går med ena handen och förde sin andra hand till sin systers fitta.Melanie visade att hon hade munnen full och när Sanna nickade åt henne så svalde hon allt.

Satan tänkte jag för mej själv lampjäveln har gått….Jag öppnade innerdörren . Jag kände hur han slog i väggen. Jag brukar inte vara direkt buskablyg när det gäller vad jag vill ha. objektet för mina sexuella fantasier brukar bli informerade om hur det ligger till och brukar alltid vara villig att förverkliga mina drömmar. Jag blev tom i huvudet och knäna gav vika.

Jaja som sagt jag får väl hitta någon annan att fantisera om så är det ju bara.Jag blev kåt, Kåtare för varje sekund jag låg därinne. Hans mjuka läppar kysste mina bröst och tänderna bet runt bröstvårtan. Dom kan inte varit medvetna om att det fanns en till i bastun.
Jag letade mej fram till en bänk och la mej ner. Han hade upptagit åtskilliga av mina drömmar det senaste året. Det var två personer som njöt… av varandra. jag hörde hur dom kysstes och hur dom smekte varandra.

Hade jag kunnat att jag sjunkit genom jorden, men genom hårda keramikplattor blir det svårt….

Jag vaknade till och blev helt alert. Eller, jo jag var helt slut.

Sex på stranden


Hon slutade inte förrän kuken helt hade slaknat…Själv var hon inte helt inaktiv hon knäppte upp mina kakifärgade byxor och lirkade med lite besvär fram min stenhårda kuk. Jag närmade mig henne och började köra igång förförar tekniken henns klingande skratt sporrade mig mer och mer. Hon hade långt lockigt hår, läcker solbränna.

Runt huvudgatan låg disco och klubbar på rad, överallt var det mer eller mindre fulla unga människor.Hon stönade sexigt och hennes fylliga barm gungade sexigt framför mina ögon, jag lirkade fram brösten ur sin BH och dom var lika fasta och fina när dom nu var ute i det fria. Ovanför den korta kjolen hade hennes stora bröst trängts in i en läcker topp, klyftan som bildades var otroligt läcker. Tog chansen och böjde mig fram och kysste henne på munnen och väntade på reaktionen…hon tog tag i mitt huvud och började grovhångla direkt. Min hand vandrade ner från brösten som jag smekt och klämt på ned för magen, jag drog upp den korta kjolen och lät handen glida in innanför hennes tunna vita spets trosor. Hon slog sina smidiga ben runt min midja och med muren som motstånd så kunde jag åter köra på likt en vild hingst under brunsten det dröjde inte länge förrän åter hennes kropp skakade och hennes naglar klämde sig in i mina axlar jag stönade fram att jag skulle komma hon föste bort mig och gick ner på huk och runkade kuken snabbt och bestämt. Vi satte oss vid en soffa och försökte prata genom den höga ljudnivån som pumpades ut.

Lockad av billig sprit nappade jag på erbjudande av en “inkastare”. Landade sent på kvällen, slängde in väskorna på rummet och begav mig ner mot restaurangerna och nöjeslivet.Hade bara stått där i ett par minuter när en tjej trängde sig fram och beställde en drink. Vi var helt avskilda från livet strax ovanför oss, skrålet från discon och fulla turister blandades med havets vågor som rullade in.

Vi satt stilla en lång stund, han smekte mig ömt över håret och kysste mig upprepade gånger på kinden och munnen.

Jag kände mig så enormt avslappnad och skön som om varenda muskel och nerv inuti mig var inställd på Superviloläge. Den kändes salt, nästan som rimmat kött och jag vande mig förvånansvärt snabbt vid smaken. Jag låg länge och kände kuken pumpa och pumpa in i mitt spermahungriga och väntande sköte. Jag gnydde och gnällde gällt vid det här laget trots att han ständigt hyssjade mig. Han svettades rikligt och luggen hängde i stripor över hans ansikte.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s