Marielle Kunde Inte Titta Bak, Hon Bara Kände Ett Par Bröst Mot Ryggen Och Handen I Skrevet Drog Sig Upp Mot Tightsens Midja.

“Hejhej! Sandra lade armarna om honom och kyssen blev allt ivrigare. Det lättade upp stämningen en aning och strax kände hon hans hand på sin. Hon tog tag i den med ett fast grepp och förde den in i munnen. Hon gick igenom skogen till en äng som låg benägen precis bakom. Där hittade hon några öl och en burk ravioli. Det kändes som om han levde inne i henne. Hon mindes nästan ingenting. Plötsligt kände hon hans hand mot hennes lår och hon kände hur hennes fitta blev allt blötare. Hon satte sig tillsammans med hennes vänner som skrattade åt hennes förbannade ansiktsuttryck. “Vad ser det ut som?”Fortare” viskade hon.

passion på lasarett del 2

Jag har längtat så efter dig, jag bara måste få träffa dig. Det vart inga nya samlag men mycket hångel vad jag förstod. Dom slängde sig genast i varandras armar och kyssarna var intensiva och djupa det såg jag.
Därifrån såg jag över till det rum där dom skulle träffas.Nu stod dom åter och kysstes medan dom med sina händer smekte varandra. Ett rytmiskt dunkande och min frus gnyende. Vi skall träffas i adminhuset igen och ikväll kan du nog få vara med och se på sa Lisa. Han gick genast till attack och körde in kuken i henne bakifrån.

Precis när jag kände att det skulle gå för mig slutade hon och sa;
– Nu är det min tur! Jag kände givetvis igen Sailas röst och snurrade runt stolen och tog koppen hon räckte mig samtidigt som hon satte sig ner på en stol. Hon viskade i mitt öra – Jag hörde allt inne på vårdcentralen. Snabbt drog hon ut kuken och runkade febrilt
– Kom då, jag vill se dig spruta, sa hon med ett strängt tonfall.
–De flesta unga män oroar sig för att penisen inte är tillräckligt stor, men är du säker på att du har mätt den på rätt sätt, frågade hon. Jag blev om möjligt ännu kåtare av att se och höra hur hon njöt och kunde inte hålla tillbaka min utlösning utan tömde min säd inuti hennes varma kropp. Men det roliga hade bara börjat. Hon beskådade den storögt och började runka den samtidigt som hon smekte pungen.
– Tjaa, studier som gjorts visar att de flesta penisar i erigerat tillstånd mäter mellan 13 och 18 cm med ett genomsnitt på 15 cm. Hon kurade upp sig mot mig och jag var inte sen att hålla om henne.
– Hej Henrik, jag tog med lite kaffe åt dig.
Jag kände mig salig av lycka.

Tvättstuge-kik

En av hans stora händer letade sig om hennes ena bröst, hon var rädd att han skulle få leta, men han hittade bra. Marielle sjönk ner lite i knäna. Hela kroppen och slidan pulserade och drog ihop sig i spasmer.Det lyfta benet var nog manligt, tänkte Marielle, och undrade över reaktionen när kvinnan fick en fot in i skrevet. Leffe bara drog med fingrarna runt stjärthålet och tryckte försiktigt in en tumme. De log mot varandra och hon verkade nästan vinka då hon la en hand över sitt skrev som hon i sin skräddarställning blottade i den vidöppna kjolen. Hon kikade lite snabbt över axeln så att ingen kom in i tvättstugan och såg henne stå här och tjuvkika på tåflört-skrev-dramat där i konferensrummet ovanför.

-Vi gör så här, vi prövar, så får du säga nej när du vill, sa Leffe resolut och drog en hand över Anettes rygg. Hur kunde hon sitta där på mötet och se lugn ut och utan att någon anade något när handen for fram och åter över hennes fitta. De satt alldeles stilla där uppe, när hon så såg kjol-kvinnans ena hand (troligtvis hennes i alla fall, enligt Marielles slutledningsförmåga, den såg lite kvinnlig ut och hörde som närmast till den kroppen) kom ner under duken och la sig stilla på foten.


Anette kysste hennes bröst, men Marielle försökte skymma dem lite för Leffe. Marielle kunde inte titta bak, hon bara kände ett par bröst mot ryggen och handen i skrevet drog sig upp mot tightsens midja.

Marielle tittade snabbt på henne för att se om det var fönsterut-/insikten som hade fått kvinnan att oja sig. Ser ju kul ut!Marielle hann inte tänka innan kvinnan hade böjt sig ner och plockade upp påsen åt henne.

Elin – Vänskap eller kärlek Del 4

Mycket försiktigt drar han trosan åt sidan för att komma åt fittan. Hon känner hur Elin trycker in sin näsa mot hennes hals. Gunilla får ingen ro i kroppen.
– Du är galen, viskar Gunilla. Hon vrider sig i vällusten som sveper över henne.
– Snälla Elin, jag kommer snart i byxorna, stönar Sture och tar tag i hennes hand.Herregud, jag älskar med både Sylvia och hennes son, tänker hon. Hör av dig om du blir borta länge.

Under tiden ligger Malin i dubbelsängen och passar upp Elin.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s