Känna Naken Hud Mot Hud…

Sexdrömmen

Sex är skönt…särskilt nu på kvällen…. …är det skönt och ligga och gosa med någon man tycker om….mmm…krypa upp i hans famn…känna värmen strömma från hans kropp… känna naken hud mot hud… känna hur hans andedräkt värmer dig i nacken…mm…du kysser honom mjukt… tungorna leker med varandra… mmmm…kyssen blir djupare och intensivare…mm….hans händer letar sig ivrigt ner till dina bröst… han tar på dina bröstvårtor som genast styvnar…mmm….du känner hur hans manlighet blir hård mot din rumpa… hur det pirrar till i magen på dig…mmmm… hans händer söker sig längre ned… mot magen… kittlar till lite…ner mot ditt underliv….mmm… han känner hur våt du är…saften sipprar ut ur dig…mmmm…han låter sin ena hand vila mot ditt underliv….sakta för han in ett finger mot ditt klitoris… mmmm… du njuter… stönar…han kryper nedåt och kysser dina bröst… slickar runt vårtgårdarna.. de stelnar om möjligt ännu mer…mmmm… njuter…skönt….han pussar ner på magen… det pirrar i hela din kropp…du lyfter ditt underliv mot honom…mmmm……..han pussar dig på ditt allra heligaste… mmm….han för in en tunga… som leker runt på ditt klitoris…ooohhh…mmm… snart står du inte ut nå mer… han tränger in med tungan i dig….ååh… mmm… sååå skönt….. nu… nu…nu… du ger honom den blicken… den blicken som säger… jag vill ha dig….jag vill ha dig nu….åååhhh…mmmm……han stäcker sig upp till dig… kysser dig djupt och hungrigt… så särar han ännu mera på dina ben… lägger sig ovanpå dig…och tränger in…mmm… djupt… åååhh…skönt…sakta börjar han stöta in och ut…mmmm….. skönt…åååhh… mmm…mer….åååhh… hårdare…mmmm.. han ökar takten…stöter hårdare och djupare.. snabbare och snabbare.. in och ut… mmm…ååhh… du är nära… mmm… du känner hur det pirrar till i hela kroppen…ooohh…jaaaa…..åååhh… … Men då vaknar du plötsligt… du ligger ensam i din säng och kramar kudden medans saften varmt rinner ur dig och ned längs låren…..!!


Fyll mig med din härliga jättekuk, viskar hon i mitt öra samtidigt som hon för mitt ollon mot sitt blöta hål.Hennes bröst är inte så jättestora men de står rakt ut och jag kan t.o.m. från det här avståndet se hur hennes bröstvårtor står ut flera centimeter av upphetsning.

Springer nästan uppför trapporna och hämtar lite saker. Det verkar hon också tycka och jag ser hur hon tar av sig trosorna och låter dem falla på balkongen. Nu vet jag att hon har somnat.

När jag nästan är på väg att gå och lägga mig ser jag henne komma ut på sin balkong.

Med ett lyckligt leende drar Helene ut min nu slaknande kuk ur sin fitta och lägger sig bredvid mig.
– Du, jag vill faktiskt ha tillbaka dem.

Sommarflirten! (oralsex)

Mina kläder låg huller om buller när jag hittat plaggen och väskan gick inte att stänga, så jag knuffade in den under sängen. Jag svarade inte, utan fortsatte bara suga honom snabbare, samtidigt som jag runkade hans kuk. Att jag inte hade några underkläder med mig brydde jag mig inte så mycket om, jag skulle ju bara följa med honom till stugan en liten stund. “, frågade Alexander och log mot mig. Försiktigt drog jag ner förhuden och smakade på ollonet. “Du är söt när du är arg, vad heter du?Jag slöt ögonen och kände hur han förde in ett finger i mig, och fick bita mig i läppen på nytt för att inte skrika av njutning när han lät fingret glida in och ut i min fitta. Vi pratade en stund, men efter kanske fem minuter så lutade han sig fram och kysste mig. När jag vaknade nästa dag låg jag med kläderna på i den obäddade sängen. Men det gjorde jag inte nu, för jag ville att han skulle smeka mig. Först blev jag lite blyg men besvarade snabbt hans leende. “Det vore inte helt fel med ett dopp”, mumlade jag med ett flin på läpparna och skyndade mig in i stugan och hämtade ett badlakan innan jag gick ner mot älven. Hans hår var mörkt och hans ögon likaså. När vi “skoj busat” och badat klart så frågade han om jag ville följa med till hans stuga, och självklart ville jag det. Det var juli och solen sken starkt från himlen och värmde de nakna kropparna på stranden.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s